Bewustwordingsproces

Centeren volgens 6 paden van bewustzijn

inleiding

De persoon wordt begeleid doorheen een bewustwordingsproces. Dit gebeurt via de 6 paden van bewustzijn.

omvat
Pad 1: het fysieke pad:

Op dit pad laten we de persoon zich telkens bewust worden van zijn fysieke lichaam.

Pad 2: het persoonlijke pad:

Op dit pad laten we de persoon zich bewust worden van de interactie, vluchtmechanismen, compensatie op het persoonlijke wiel  =  coachingmodel

Pad 3: het relationele pad:

Op dit pad laten we de persoon zicht krijgen op zijn verbindingen en interacties met het relationele niveau. Waar de basis ligt van zijn persoonlijke blokkades.

Pad 4: het aardepad:

Op dit pad brengen we de persoon meer en meer in contact met zijn voorouders, DNA oorsprong, cyclische lessen en krachten binnen zichzelf.

Pad 5: het zielenpad:

Hier werken we in op de krachten van de ziel van de persoon en ondersteunen hem om hiermee in contact te komen. Wat komt zijn of haar ziel hier op aarde doen?

Pad 6: het pad van Centering:

Dit is het laatste pad, dat van de kracht en spirit van centering. Het is de plaats van zijn en van onze krachtbron. Hier brengen we de cliënt in contact met de stilte, het zijn, en zijn essentie.

principe

Elk pad helpt de persoon in contact te komen met andere bewustzijnsaspecten in zijn/haar evolutie. Deze kunnen ook gebruikt worden om een bedrijf, organisatie te helpen herstructureren. Binnen elk pad wordt er op een specifieke manier gewerkt met het model Centering®.

contact: info@centering.be | webdesign: ziep.be